Menu
Max_Weber

Радан Кънев нападна Цветан Цветанов, обвини го в пригласяне на медиите на Пеевски!

Съпредседателят на Реформаторския блок Радан Кънев обвини шефа на предизборния щаб на ГЕРБ Цветан Цветанов, че приглася на медиите на Делян Пеевски срещу десни кандидати на местните избори. Не знам кой плаща черния пиар, но Цветанов приглася срещу десни кандидати, категоричен беше Кънев в предаването „Тази сутрин” по bTV.

По думите му всички медии на Пеевски от повече от година се опитват да вкарат пробойна между ГЕРБ и Реформаторите и изглежда успяват да го направят.

Медиите на Пеевски на тези местни избори имат само един враг – Реформаторите. Всички други са добри, защото си плащат, изтъкна Радан Кънев.

Кънев коментира и реакцията на премиера Бойко Борисов, който според него се опитва неуспешно да покрие огромна непростима грешка на шефа на щаба си, а изказването е прибързано и не е изобщо в стила на Борисов.

Цветанов пригласяше на компромати, застреля се в краката като началник щаб и шефът му не може да го спаси, смята Кънев.

Влезте, за да коментирате
нагоре

Най-четени

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

Колежът по икономика и администрация се преобразува в специализирано частно Висше училище по сигурност и икономика (ВУСИ). Това стана с решение на 43-ото Народното събрание от 21 май 2015 г. и е подпечатано с официалния печат на парламента. ВУСИ ще...