Menu
Max_Weber

Красимир Каракачанов иска армия на границата

„Трябва да има още гранична полиция. Представям си ги с много по-наситено присъствие. Армията да бъде пратена да помага”, това призова в ефира на Нова телевизия лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов.

„Явно е, че граничната полиция не достига. За да обучиш един граничен полицай, трябва време. Дотогава трябва да се изпрати армията на границата”, категоричен е Каракачанов.
 
Относно инцидента край град Средец, при който имигрант загина, ударен от рикоширал куршум, Каракачанов заяви, че не е добре когато умират хора без значение по какъв повод и какви хора.

Според него този поток от нелегални имигранти се засили към Европа заради „глупавата европейска политика, заради политиката да се правят експерименти в Близкия изток – Арабски пролети, заради изказвания на европейски политици”, с които канят бежанците.

„Бюрокрацията в Брюксел прилича на тази в Съветския съюз. България трябва да си защитава своите интереси, никой не може да ни каже как”, заяви още Каракачанов.

Влезте, за да коментирате
нагоре

Най-четени

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

Колежът по икономика и администрация се преобразува в специализирано частно Висше училище по сигурност и икономика (ВУСИ). Това стана с решение на 43-ото Народното събрание от 21 май 2015 г. и е подпечатано с официалния печат на парламента. ВУСИ ще...