Menu
Max_Weber

Премиерът Борисов се срещна с генералния директор на ОЛАФ Джовани Кеслер

Министър-председателят Бойко Борисов се срещна в Министерския съвет с генералния директор на Европейската служба за борба с измамите (ОЛАФ) Джовани Кеслер.

Сред акцентите в разговора между двамата бяха приоритетите на правителството в областта на противодействието срещу корупцията и борбата с измамите. Обсъдени бяха по-важните резултати от работата на европейската служба, която от началото на тази година у нас е провела общо 10 мисии и проверки на място.

Премиерът Борисов и г-н Кеслер се съгласиха, че в общ интерес би било задълбочаването на оперативното сътрудничество между ОЛАФ и българските специализирани структури за защита на финансовите интереси на Европейския съюз. Изразена беше готовност разговорите да продължат на експертно ниво по конкретните параметри на партньорството.

Влезте, за да коментирате
нагоре

Най-четени

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

Колежът по икономика и администрация се преобразува в специализирано частно Висше училище по сигурност и икономика (ВУСИ). Това стана с решение на 43-ото Народното събрание от 21 май 2015 г. и е подпечатано с официалния печат на парламента. ВУСИ ще...