Menu
Max_Weber

Лютви Местан: Не позволявайте на този хищник - страха да изяде съвестта ви

Председателят на ДПС Лютви Местан призова за спокойна предизборна кампания. “Имам призив  - основно към управляващите партии и към основния управляващ субект, поне през последните три дена от кампанията избирателите да бъдат оставени на мира и да могат да изразят свободно волята си, т.е. да гласуват по съвест!”, заяви Местан.

Той призова симпатизантите на ДПС да не се редават и да гласуват по съвест. “Уважаеми братя и сестри, да позволите на страха да победи съвестта ви, е все едно да предадате себе си преди Движението за права и свободи. Повтарям - да позволите на този хищник - страха, да изяде съвестта ви и да гласувате от страх, а не по съвест, означава преди всичко да предадете себе си".

Председателят на ДПС допълни, че продължава да получава сигнали за партийна пропаганда сред горските служители в полза на други политически сили.

Влезте, за да коментирате
нагоре

Най-четени

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

Колежът по икономика и администрация се преобразува в специализирано частно Висше училище по сигурност и икономика (ВУСИ). Това стана с решение на 43-ото Народното събрание от 21 май 2015 г. и е подпечатано с официалния печат на парламента. ВУСИ ще...