Menu
Max_Weber

Ген. Михо Михов: Не мисля, че изборите имат нещо общо със стрелбата с гранатомет

“Не мисля, че изборите имат нещо общо със стрелбата с гранатомет”. Това коментира народният представител от ПГ на АБВ ген. Михо Михов пред журналисти във връзка със стрелбата с гранатомет в столицата. По думите му, това действително е недопустимо, защото е едно от сериозните оръжия или системи за борба с танкове.

Ген. Михов бе категоричен, че не би бил удовлетворен, ако не се разследва откъде и как се появяват системи, предназначени за нуждите на армията по улиците. Според него е недопустимо подобно оръжие да не се води на отчет някъде и да е на лице, за да убива хора. „Считам, че системата РПГ е доста по-обемиста и мощна, за да се използва за такива случаи“, коментира още ген. Михов и не изключи това да е друг вид преносимо оръжие.

„Вече сигурно ще забравим случая „Сидеров“, а днес ще говорим за Алексей Петров и общодържавните и големите проблеми остават на заден план. Това не е редно“, коментира той.

Влезте, за да коментирате
нагоре

Най-четени

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

Колежът по икономика и администрация се преобразува в специализирано частно Висше училище по сигурност и икономика (ВУСИ). Това стана с решение на 43-ото Народното събрание от 21 май 2015 г. и е подпечатано с официалния печат на парламента. ВУСИ ще...