Menu
Max_Weber

АБВ доказа себе си - не загуби, а натрупа доверие

Това са изборите, в които АБВ доказа себе си, коментира пред БНР зам.-председателят на партията Румен Петков. Той цитира оценки на агенции, според които АБВ има между 4,3 и 4,5% подкрепа на втория тур на изборите, при положение, че в повече от 40 общини няма регистрирани листи за съветници.

Резултатът ни е повече от впечатляващ, имаме, по непълни данни, 101 съветници, чисто регистрирани като кандидати на политическа партия АБВ и 140, които са участници в коалиционни листи, с водещото участие на партия АБВ, посочи Петков.

Ние сме политическата сила, която не загуби, а натрупа допълнително доверие, добави той.

По думите му в тези избори МВР е пропуснало възможността да се пребори ефективно с купуването на гласове и със зависимостта в изборите. След детайлен анализ на вота по общини, ще видим, че такава зависимост е много ясно и структурно обособена, коментира той.

Влезте, за да коментирате
нагоре

Най-четени

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

Колежът по икономика и администрация се преобразува в специализирано частно Висше училище по сигурност и икономика (ВУСИ). Това стана с решение на 43-ото Народното събрание от 21 май 2015 г. и е подпечатано с официалния печат на парламента. ВУСИ ще...