Menu
Max_Weber

Касират изборите в Пловдив?

„Ще искаме касиране на изборите за кмет в Пловдив, за да отпаднат съмненията, че има фалшификации”. Това обяви лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов в сутрешния блок на БНТ.

Той посочи, че Иван Тотев печели с 1400 гласа, което прави 0,2% разлика, затова всеки глас може да промени съотношението. Каракачанов уточни, че нарушенията са започнали още от април, когато с адресна регистрация са се сдобили около 1000 общински служители от чистотата и други такива служби и никой от властите не реагирал на сигналите.

Лидерът на ВМРО смята, че повторното преброяване няма да отнеме повече от половин ден, но за сметка на това ще отпаднат съмненията за фалшификации. И допълни, че този спор с ГЕРБ няма да влоши отношенията им като партньорски политически сили в управлението, особено ако ГЕРБ изпълнява програмата си.

Влезте, за да коментирате
нагоре

Най-четени

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

Колежът по икономика и администрация се преобразува в специализирано частно Висше училище по сигурност и икономика (ВУСИ). Това стана с решение на 43-ото Народното събрание от 21 май 2015 г. и е подпечатано с официалния печат на парламента. ВУСИ ще...