Menu
Max_Weber

Неадекватността в поведението на Плевнелиев е константна величина

„Г-н Мерджанов се е объркал, ние разговаряхме по телефона и съм доволен от разговора“, заяви Румен Петков по повод изказване на Атанас Мерджанов от БСП, че АБВ иска импийчмънт на президента Плевнелиев.

„Става дума за искане на необходима оставка, не за друго“, заяви Петков и поясни, че става въпрос за искане за оставка, не за импийчмънт. „Неадекватността при някои хора е константна величина", се аргументира зам.-председателят на ПП АБВ.

Има ли Европа силата да бъде свързващия стълб между САЩ и Русия, попита Петков и заяви, че страха взима връх сред ценностите, които обединиха Европа. „Когато позволяваш страха да стане ежеминутна доминанта, ти не просто показваш слабост... Видимо е, че службите предприемат крайни мерки и за съжаление в определени моменти паниката взима връх. Тя се предава върху обществото. Трябва да си дадем сметка всъщност Европа има ли ресурс и авторитет като един от трите стълба да обедини усилията на Русия и САЩ за борбата с тероризма. Шенген трябва да се разшири и България, и Румъния трябва да са част от шенгенското пространство”.

Влезте, за да коментирате
нагоре

Най-четени

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

Колежът по икономика и администрация се преобразува в специализирано частно Висше училище по сигурност и икономика (ВУСИ). Това стана с решение на 43-ото Народното събрание от 21 май 2015 г. и е подпечатано с официалния печат на парламента. ВУСИ ще...