Menu
Max_Weber

Първанов: Усещаме високомерие от страна на партията мандатоносител

Председателят на ПП АБВ Георги Първанов заяви, че „подкрепата до сега за държавния бюджет и приемането му на първо четене трябва да се тълкува като един стремеж да се запази стабилността на управлението.

"В обстановка на липса на сериозен диалог ние усещаме едно високомерие от страна на партията мандатоносител. Имам усещането, че силният резултат на ГЕРБ на местните избори им е повишил самочувствието прекалено. Не липсата на диалог, а липсата на политики е ключовата бележка на АБВ по отношение на държавния бюджет. Предложенията на някои други парламентарни групи се приемат, независимо от това, че те не се вписват в управленските програми, които са приети. Правят се коледни подаръци на някои партии, а в същото време разумните, работещите предложения на АБВ се игнорират“, коментира Георги Първанов.

Лидерът на АБВ бе категоричен, че парламентарната група не е направила популистки предложения и визира проблемите, свързани с демографската политика, с безработицата, проблемите с хората с увреждания. „Ние нямаме национална политика, която да задържи младите хора. За сметка на това се дават едни пари в посоки, които са трудно обосновани“, коментира още Георги Първанов.

Влезте, за да коментирате
нагоре

Най-четени

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

Колежът по икономика и администрация се преобразува в специализирано частно Висше училище по сигурност и икономика (ВУСИ). Това стана с решение на 43-ото Народното събрание от 21 май 2015 г. и е подпечатано с официалния печат на парламента. ВУСИ ще...