Menu
Max_Weber

Бойко Борисов: Остана само да мием прозорците на хората

Милиарди се дадоха по програмите за енергийна ефективност, но отзвукът в медиите не е голям, тъй като е нещо хубаво. Това заяви премиерът Бойко Борисов на форума на "Стандарт" и КРИБ "Европейска България - стабилност и растеж". Дискусията е седма по ред в рамките на кампанията си "ДА! На българската икономика".

"Санирането е безплатно, всичко правим. Остана само да мием прозорците на хората след саниране", допълни Борисов. Той се похвали, че днес магистралите и жп линиите ни съединяват съседните държави и осигуряват комфорта на гражданите.

"ЖП линиите ни са основен транспортен коридор, в Китай се отчете много добре. На срещата 16 + 1 в 4-дневното посещение се видя едно различно отношение между Китай и Европа", смята Борисов.

Премиерът посочи още, че страната е положила усилия за справяне с бежанската криза и заяви, че това се отчита добре в Европа. "Нямаме претенции да сме безгрешни и да сме най-добрите, но полагаме усилия", заключи Бойко Борисов.

Влезте, за да коментирате
нагоре

Най-четени

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

Колежът по икономика и администрация се преобразува в специализирано частно Висше училище по сигурност и икономика (ВУСИ). Това стана с решение на 43-ото Народното събрание от 21 май 2015 г. и е подпечатано с официалния печат на парламента. ВУСИ ще...