Menu
Max_Weber

Управлението няма алтернатива, според Цветан Цветанов

Председателят на парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов смята, че е несъстоятелно е да говорим за извънредни избори, защото по думите му днешното управление няма алтернатива. „Вярвам, че мнозинството е стабилно", отново повтори Цветанов пред Нова телевизия.

„От гледна точка на сигурността и стабилността на държавата по-добре е да няма избори. Ако отидем към предсрочни избори, ще имаме служебно правителство и 3-4 месеца държавата ще бъде блокирана", коментира още Цветанов.

„Ако започнат процесите за умишлено и съзнателно дестабилизиране на държавата не виждам причина да не отидем към предсрочни избори", добави той. „Радан Кънев вече стартира своята президентска кампания", коментира Цветанов и попита: „Ако „БСП лява България" внесе вот на недоверие за здравната реформа, Радан Кънев и Реформаторският блок как ще гласуват?"

„Аз съм убеден, че Меглена Кунева и Божидар Лукарски са достатъчно отговорни и ще вземат правилното политическо решение, както за държавата, така и за техните политически формации" , каза още заместник-председателят на ГЕРБ. „Аз не смятам, че симпатизантите и членове на ДСБ стоят твърдо зад решението на Радан Кънев, което беше публично оповестено", коментира още той.

Влезте, за да коментирате
нагоре

Най-четени

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

Колежът по икономика и администрация се преобразува в специализирано частно Висше училище по сигурност и икономика (ВУСИ). Това стана с решение на 43-ото Народното събрание от 21 май 2015 г. и е подпечатано с официалния печат на парламента. ВУСИ ще...