Menu
Max_Weber

Румен Петков: Вредно е да се дестабилизира държавата в този момент

Вредно е да се дестабилизира държавата в този момент. Това заяви зам.-председателят на АБВ Румен Петков. Той допълни, че партията е готова за извънредни парламентарни избори, но националният интерес не предполага такива.

„През тези три избора ние показахме, че сме партията, която прави избори с политика, а не с други инструменти”,заяви зам.-председателят на АБВ.

Много сериозно безпокойство партията е изразявала и по отношение на ситуацията в отбраната, каза още Румен Петков. „Това е въпрос на министър-председателя. Ние сме на път да взривим окончателно взаимоотношенията си с Русия. Това е нещо, което в средносрочен план ще бъде катастрофално за България. Премиерът Борисов трябва да сложи край на една зловредна практика-да е единственият министър-председател на България, който не е ходил в Москва. Напоследък вероятно не ходи, защото не го и канят. За това е дипломацията - да се направи една среща, която да даде отговор на серия от въпроси, които не са в наша полза”, допълни още Румен Петков.

Влезте, за да коментирате
нагоре

Най-четени

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

Колежът по икономика и администрация се преобразува в специализирано частно Висше училище по сигурност и икономика (ВУСИ). Това стана с решение на 43-ото Народното събрание от 21 май 2015 г. и е подпечатано с официалния печат на парламента. ВУСИ ще...