Menu
Max_Weber

Божидар Лукарски: В Реформаторския блок сме обединени и единни

Изказване на председателя на СДС при представянето на Регионалния граждански съвет на Реформаторския блок в град Пловдив.

Божидар Лукарски: Здравейте приятели! Лично за мен е най-важно да чуем вие какво мислите и как бихте отстоявали на практика нашите  идеи тук в Пловдив и в Пловдив – област. Целта е да разясним общите ни идеи и да продължим да ги отстояваме. Ще споделя с вас едно старо мое мнение, което казах днес по–рано и на пресконференцията – Пловдив е най-красивия, най-модерния и със сигурност е с най–високо образованото и интелигентно население.


Сигурен съм, че за вас не е трудно до вашите умове да достигне това, което казва Радан и вие да разберете защо нашите програми, макар и не разбрани за голяма част от българското общество, всъщност са правилните. Те показват, че без правов ред и нормативна регулация няма действаща икономика. Промените в правовия ред и провеждането на административната реформа ще бъдат усетени най-добре от българските граждани по техните доходи и и самочувствието им като истински европейци.


За да се осъществи това е необходима промяна и аз я виждам в момента тук сред вас и тя за мен се олицетворява с една дума - единство. Не е тайна за никой и аз като бях избран за председател на СДС знаех, че в Пловдив и в Пловдив – област бяха едни от най-сериозните противоречия между някои от нашите партии. В същото време вие тук успяхте изключително бързо да загърбите старите нападки и противоречия да успеете да се обедините за изключително кратко време. Вярвайте, че го оценяваме и сме изключително доволни. За съжаление обаче нямаме много време, защото изборите чукат на вратата.


Затова отново казвам, че днес важните в тази зала сте вие, защото на вас се пада тежката задача на обясните на хората около вас нашите идеи и това, че сме обединени и единни. Да обясните, че нашите идеи не са абстрактни, а са единствената алтернатива за решаване на проблемите на българското общество. Промяната започва от нас, продължава около нас, но трябва да я разширим.


Източник: Пресцентър СДС

Влезте, за да коментирате
нагоре

Най-четени

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

Колежът по икономика и администрация се преобразува в специализирано частно Висше училище по сигурност и икономика (ВУСИ). Това стана с решение на 43-ото Народното събрание от 21 май 2015 г. и е подпечатано с официалния печат на парламента. ВУСИ ще...