Menu
Max_Weber

Застрашено ли е бъдещето на ДПС?

Застрашено ли е бъдещето на ДПС? На този въпрос даде отговор народният представител от Движението за права и свободи Янко Янков.

Според него отстраняването на Лютви Местан и напускането на няколко депутати няма да се отрази на ДПС. В интервю за радио "Фокус" - Сливен, Янков заяви, че силата на една партия и представителството и в парламента се определя не от количеството на членове и народни представители, а от тяхното качество.

"ДПС е изключително устойчива, а съдбата на Местан ще бъде като на Касим Дал. Не мога да си обясня, защо един интелигентен човек си позволява да се превръща в антигерой“, коментира депутатът. Според него, редно е Местан и петимата отцепници от парламентарната група да напуснат Народното събрание. Янко Янков бе категоричен, че отстраняването на Местан няма да доведе и до влошаване на отношенията ни с Турция. Няма да се наложи и да избираме между Турция и Русия, заключи Янков.

Влезте, за да коментирате
нагоре

Най-четени

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

Колежът по икономика и администрация се преобразува в специализирано частно Висше училище по сигурност и икономика (ВУСИ). Това стана с решение на 43-ото Народното събрание от 21 май 2015 г. и е подпечатано с официалния печат на парламента. ВУСИ ще...