Menu
Max_Weber

БСП търси подкрепа за вот на недоверие

„Още когато беше предложена Румяна Бъчварова за министър на вътрешните работи позицията на БСП ЛЯВА БЪЛГАРИЯ беше, че истинският министър ще бъде министър-председателят. Борисов потвърди това свое действие, защитавайки Бъчварова, като пое лично отговорността със свикването на извънредното съвещание. Оттук нататък той поема абсолютната и пряка отговорност за дейността на МВР“. Това заяви зам.-председателят на ПГ на БСП ЛЯВА БЪЛГАРИЯ Атанас Мерджанов по време на пресконференция в централата на партията.

Според него е станало ясно, че проектът на закон за МВР е бил оттеглен в навечерието на Коледа и очевидно се готви нов, според който 20-те заплати ще бъдат заменени с 10 за новопостъпилите в МВР. „Имаме демотивация на служителите на МВР да си вършат работата. Те живеят в условия, в които политическото ръководство не решава техните проблеми“, категоричен е Мерджанов и допълни, че това също е тема, за която може да се иска вот на недоверие.

Влезте, за да коментирате
нагоре

Най-четени

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

Колежът по икономика и администрация се преобразува в специализирано частно Висше училище по сигурност и икономика (ВУСИ). Това стана с решение на 43-ото Народното събрание от 21 май 2015 г. и е подпечатано с официалния печат на парламента. ВУСИ ще...