Menu
Max_Weber

Главният секретар на МВР не пие, заяви Румяна Бъчварова

Главният секретар на МВР Георги Костов не пие. Това заяви вътрешният министър Румяна Бъчварова. Коментарът й беше във връзка с твърдения на бившия главен секретар на МВР Николай Радулов, който заяви, че човекът, който сега заема поста е обвиняван от служители за употреба на алкохол.

Бъчварова призова да се сложат край на спекулациите и разпространяването на различни неверни твърдения в медиите. Тя реагира остро и срещу организацията КРИБ, която обяви парична премия за тези, които намерят извършителите на последните убийства.

„Няма да позволя МВР да бъде боксова круша на всеки, който си мисли, че може да влиза в новините когато няма какво да каже”, отсече вътрешният министър. По думите й всички коментари по отношение на МВР са непрофесионални и в повечето случаи са неподготвени. "Не мога да допусна лични нападки, които са към ръководството на МВР”, подчерта Румяна Бъчварова.

Влезте, за да коментирате
нагоре

Най-четени

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

Колежът по икономика и администрация се преобразува в специализирано частно Висше училище по сигурност и икономика (ВУСИ). Това стана с решение на 43-ото Народното събрание от 21 май 2015 г. и е подпечатано с официалния печат на парламента. ВУСИ ще...