Menu
Max_Weber

Бойко Борисов: Който вади нож, от нож умира!

"Който вади нож, от нож умира". Така премиерът Бойко Борисов коментира желанието на някои политически партии да свалят кабинета и да се отиде на предсрочни парламентарни избори. "Как ще съставят ново правителство, след като дори и да почукат на моята врата, няма кой да им отвори?", зададе риторичен въпрос министър-председателят.

Бойко Борисов е убеден, че евентуален нов кабинет ще се провали и допълни, че ако "не си объркаме държавата" е оптимист за финансово-икономическата стабилност.

"Считам, че ръстът на икономиката през 2016 г. ще бъде над 3%, защото 2015 г. в държавата само от фондовете влязоха около 7 млрд. лв." Тепърва тези пари ще генерират ръст, допълни Борисов.

"Близо 3 млрд. лв. сме събрали повече приходи, които в годините не са били събирани. Това подпомага българското производство и дава възможност да се правят социални политики", посочи още премиерът.

Влезте, за да коментирате
нагоре

Най-четени

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

Колежът по икономика и администрация се преобразува в специализирано частно Висше училище по сигурност и икономика (ВУСИ). Това стана с решение на 43-ото Народното събрание от 21 май 2015 г. и е подпечатано с официалния печат на парламента. ВУСИ ще...