Menu
Max_Weber

Тютюнопроизводителите са готови на протест

Съпредседателите на ДПС Мустафа Карадайъ, Четин Казак и Рушен Риза, зам.-председателят на НС и ДПС Алиосман Имамов, народните представители  Ферихан Ахмедова,Салиха Емин, Ердинч Хайрула, Ахмед Ахмедов, Дурхан Мустафа, Мехмед Атаман, Йордан Цонев  заедно с представители на местната власт и представители на браншовите организации на тютюнопроизводителите проведоха работна среща относно промените в Закона за тютюна и тютюневите изделия.

На срещата Ферихан Ахмедова заяви "В документът са приети текстове, които ще създадат повече проблеми отколкото ще  разрешат проблемите на тютюново производителите. Така направен закона а е формален, не дава допулнителна информация, не решава проблеми.

Зам. - председателят на НС и ДПС  припомни "предстои гледането на този закон в парламента, ние ще искаме да го отложим за известно време, необходими са допълнителни консултации, най-вече с представители на ГЕРБ в парламента.  Трябва активно да бъдат включени в този диалог браншовите организации, тъй като до момента не е съгласуван с тях. В момента зрее много сериозно напрежение сред производителите, зреят протести."

Влезте, за да коментирате
нагоре

Най-четени

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

Колежът по икономика и администрация се преобразува в специализирано частно Висше училище по сигурност и икономика (ВУСИ). Това стана с решение на 43-ото Народното събрание от 21 май 2015 г. и е подпечатано с официалния печат на парламента. ВУСИ ще...