Menu
Max_Weber

Румен Петков: Реформаторският блок не е отчел 90 000 лв.

Реформаторският блок не е отчел над 90 000 лв., заяви зам.-председателят на АБВ Румен Петков. Той ще пусне сигнал до прокуратурата, стана ясно от участието му в сутрешния блок "Здравей, България" по Нова телевизия.

Реакцията е заради твърдението на Даниел Вълчев, че 17 души от ръководството на АБВ са с неверни декларации за доходи и имущество.

„На проф. Даниел Вълчев не му е стигнало времето да изясни някои проблеми с Реформаторския блок и аз ще пусна сигнал до прокуратурата, защото трябва да сме последователни в борбата срещу корупцията и укриването на средства. Какво казва одитният доклад на Сметната палата? Нарушители са Реформаторския блок. Общият размер на установените приходи от извършените проверки е 744 780 лева и не съответства на декларираните в отчета на коалицията. Не са отчетени приходи в размер на 90 707 лева”, посочи Румен Петков.

Влезте, за да коментирате
нагоре

Най-четени

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

Колежът по икономика и администрация се преобразува в специализирано частно Висше училище по сигурност и икономика (ВУСИ). Това стана с решение на 43-ото Народното събрание от 21 май 2015 г. и е подпечатано с официалния печат на парламента. ВУСИ ще...