Menu
Max_Weber

Емил Райнов: Вотът на недоверие е срещу управление, което трябва да си ходи

„Внесохме първия вот на недоверие към правителството на Борисов в сферата на здравеопазването. Мотивите са ясни на всички български граждани. Това е провалът в здравната политика на правителството”. Това заяви д-р Емил Райнов пред журналисти в парламента.

Той подчерта, че вотът е срещу цялото правителство. „Срещу това управление, което трябва да си ходи”, допълни народният представител. Райнов обясни, че министърът предлага, но Министерски съвет гласува. Той изрази надежда, че с този вот ще се изясни и къде е разделителната линия за тези, които хем са във властта, хем се титулуват като опозиция.

Райнов подчерта, че документът е бил  подписан от народни представители от БСП, ДПС и независими. По неговите думи подписите под документа са 69, но има възможност към тях да се включат и други парламентарни групи, след като се запознаят с мотивите.

Влезте, за да коментирате
нагоре

Най-четени

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

Колежът по икономика и администрация се преобразува в специализирано частно Висше училище по сигурност и икономика (ВУСИ). Това стана с решение на 43-ото Народното събрание от 21 май 2015 г. и е подпечатано с официалния печат на парламента. ВУСИ ще...