Menu
Max_Weber

Премиерът Борисов: Хората усещат членството ни в ЕС

Хората в България усещат членството ни в ЕС. Ние полагаме много усилия за това и кохезионната политика е важна за нас. Това заяви премиерът Бойко Борисов и допълни, че правителството се е насочило към сфери, които касаят и други държави в ЕС.

"Много обичам да слушам, когато с носталгия се връщат към миналото. Тогава на човек му се е виждало по-добре, но да си помислим как бяха третирани битовите отпадъци на всяко едно семейство през изминалите години – заравяни в земята, хвърляни в деретата и реките”, допълни Борисов. И продължи: "Помните ли какви бяха реките и плажовете ни? Когато се дава за пример бившата социалистическа държава България колко мощна икономика има, си задаваме риторичен въпрос, защо най-важното за хората – чистотата на природата, не е правено”, коментира още премиерът Бойко Борисов.

Влезте, за да коментирате
нагоре

Най-четени

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

Колежът по икономика и администрация се преобразува в специализирано частно Висше училище по сигурност и икономика (ВУСИ). Това стана с решение на 43-ото Народното събрание от 21 май 2015 г. и е подпечатано с официалния печат на парламента. ВУСИ ще...