Menu
Max_Weber

Корнелия Нинова: Или промяна, или всички сме ненужни

„Можем да обобщим управлението на Борисов като две загубени години за България, две безплодни години за народа ни”. Това заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова в декларация от името на ПГ на БСП ЛЯВА БЪЛГАРИЯ в НС.

По думите й мнозинството е било създадено с една голяма цел- реформи и ги  е направило - пенсионна, образователна, здравна и съдебна. Тя бе категорична, че те трябва да бъдат оценени по това, дали народът живее по-добре днес, но отговорът е - не.

Нинова постави като приоритети пред бъдещия парламент промените в Изборния кодекс, разправа с мафията, работа за нов икономически модел за развитие на България, свързан с образованието и здравеопазването. По думите й всичко това, взето заедно, трябва да е с цел постигане на две големи цели - намаляване на бедността, раждането и отглеждането на повече българчета в България, големият въпрос за демографската криза.

„Народът ясно показа какво иска. Или промяна, или всички ставаме ненужни. Ние сме готови за нея”, заключи Нинова.

Влезте, за да коментирате
нагоре

Най-четени

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

Колежът по икономика и администрация се преобразува в специализирано частно Висше училище по сигурност и икономика (ВУСИ). Това стана с решение на 43-ото Народното събрание от 21 май 2015 г. и е подпечатано с официалния печат на парламента. ВУСИ ще...