Menu
Max_Weber

Калфин: Радвам се на промяната в президентството

"България има нов президент. Гледаме с надежда на всяка промяна, защото не сме доволни от досегашното. Церемонията беше хубава, показа приемственост, предвидимост, съзнание за принадлежност към корените, желание за консолидация. Аз лично се радвам на промяната", написа Ивайло Калфин в социалната мрежа.

Ето и останалата част от публикацията му:

"Г-н Плевнелиев беше избран с манипулиран вот и така и не се почувства на място на поста си. Положи много усилия, но винаги ми е приличал на дете, което пускат в басейна, но то не смее да се отпусне във водата. Положи много усилия и то искрени, но си остана на същото място. Уважавам институцията и всеки, който я е заемал. Пожелавам му успех във всичко, което ще прави в бъдеще.
 
Пожелавам успех и на новия ни държавен глава. Г-н Радев все още е загадка. Така предпочетоха избирателите. Надявам се той да извади най-доброто от себе си и от съветниците си, за да мотивира и консолидира българския народ. Негова е отговорността националните цели да доминират над политическите различия", заключава Ивайло Калфин.

Влезте, за да коментирате
нагоре

Най-четени

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

Колежът по икономика и администрация се преобразува в специализирано частно Висше училище по сигурност и икономика (ВУСИ). Това стана с решение на 43-ото Народното събрание от 21 май 2015 г. и е подпечатано с официалния печат на парламента. ВУСИ ще...