Menu
Max_Weber

Тони Томпсън: Ще подкрепяме устойчивия растеж и програмата за всеобщ просперитет на България

Постоянният представител на Световната банка за България Тони Томпсън поздрави министър-председателя Бойко Борисов за третия му премиерски мандат. „От името на моите колеги и от мое име с голямо удоволствие изпращам най-добри пожелания за Вашите успехи“, пише той в поздравителния си адрес.

Томпсън потвърждава ангажимента да подкрепя устойчивия растеж и програмата за всеобщ просперитет на България. „Моля разчитайте на нашата трайна подкрепа за работата Ви по укрепване на институциите в секторите енергетика, води, финанси, гори и околна среда, както и за подобряване на образованието, здравеопазването и социалните услуги за всички българи“, допълва още Тони Томпсън.

Постоянният представител на Световната банка изразява очакването си да се задълбочи сътрудничеството с администрацията на Министерския съвет в рамките на консултантската дейност за споделени услуги. „Вярваме, че организационният модел на споделените услуги има голям потенциал за ускоряване на модернизацията на държавната администрация и за постигане на ефективност, които биха могли да се използват за повишаване качеството на обществените услуги“, пише в заключение Томпсън.

Влезте, за да коментирате
нагоре

Най-четени

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

Колежът по икономика и администрация се преобразува в специализирано частно Висше училище по сигурност и икономика (ВУСИ). Това стана с решение на 43-ото Народното събрание от 21 май 2015 г. и е подпечатано с официалния печат на парламента. ВУСИ ще...