Menu
Max_Weber

Димитър Главчев остава на поста си

Димитър Главчев остава председател на Народното събрание. Това стана факт, след като парламента отхвърли исканата му от БСП оставка. "За" гласуваха 114 народни представители, „против“ - 118 , „въздържали се“ - 0.

Председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов подчерта, че мотивите за оставката са несъстоятелни и с тях БСП цели да покаже, че има характер. В края на дебата, който разгорещи страстите, председателят на Народното събрание Димитър Главчев се обърна към БСП с въпроса: „ Искате да налагам наказания или да не си превишавам правилата - преценете?“.

По думите му всички заедно трябва да работят за председателството на ЕС, тъй като това е рядък шанс. „Смятам, че ако вие имате такова искрено желание би трябвало да подкрепите който и да председател на НС. Театърът и политиката си приличат. Играят се роли, всеки обаче избира дали да играе положителна и отрицателна роля. Важното е човек какъв остава“, заяви Главчев.

Влезте, за да коментирате
нагоре

Най-четени

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

Колежът по икономика и администрация се преобразува в специализирано частно Висше училище по сигурност и икономика (ВУСИ). Това стана с решение на 43-ото Народното събрание от 21 май 2015 г. и е подпечатано с официалния печат на парламента. ВУСИ ще...