Menu
Max_Weber

Атака пред президенството: Санкции срещу Русия са санкции срещу България

Вслушайте се в гласа на разума. България трябва да подкрепи референдума в Крим. Това заяви лидерът на АТАКА Волен Сидеров пред журналисти преди на влезе в президентството за Консултативния съвет за национална сигурност (КСНС), където се обсъждаше българската позиция по темата за Украйна, Русия и Крим.

По време на КСНС на „Дондуков” 2 се проведе митинг на АТАКА под надслов „Санкциите срещу Русия са санкции срещу България“. Националистите издигнаха лозунги „Не Европейският съюз ни освободи от турско иго, а Русия“, „Санкции за Турция, не за Русия“, „Не на Европа“, „Не на европедерастията, да на православието“.


Националистите категорично подкрепиха българите в Крим, които настояваха за признаване на референдума и спиране на санкции срещу Русия от САЩ, НАТО и ЕС. „Време е ЕС да излезе от сянката на Вашингтон”, заяви Сидеров преди КСНС. За управлението в момента в Киев той заяви, че не трябва бандити и убийци да се толерират. Лидерът на АТАКА отправи сериозна критика към Росен Плевнелив: „Аз искам да кажа на президента Плевнелиев, че няма право да говори в чужбина, как Русия ще нападне България”.


Източник: Пресцентър Атака

Влезте, за да коментирате
нагоре

Най-четени

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

Колежът по икономика и администрация се преобразува в специализирано частно Висше училище по сигурност и икономика (ВУСИ). Това стана с решение на 43-ото Народното събрание от 21 май 2015 г. и е подпечатано с официалния печат на парламента. ВУСИ ще...