Menu
Max_Weber

Бареков: Само ББЦ не е част от срамната сделка на партиите от статуквото

Станишев и Местан ми дължат отговор на въпроса удобно ли е да се прави сделка с Борисов зад гърба на българския народ. Сделката е бившите управляващи да не отговарят за престъпленията, които българският народ казва, че са извършили. Това каза лидерът на "България без цензура" в Ловеч.

"Моето писмо до лидерите на БСП и ДПС е вид ултиматум. Ако не получа отговор, то сделката им с Борисов ще се окаже не хипотеза, а факт", категоричен бе Бареков във връзка с писмото, което преди две седмици изпрати до Станишев и Местан, с което ги призовава да подкрепят внесеното от депутата Румен Йончев искане за разследване на дейността на Росен Плевнелиев в качеството му на министър и президент.
"Това е срамна сделка. Само "България без цензура" и коалиционните ни партньори не са част от нея. Ние не сме в позиция да предприемем кардинални действия, не можем да ги насилим да направят анкетна комисия за проверка. Можем само да поискаме от българите на 25 май да излязат и да гласуват за нас, за да поискаме предсрочни и избори и да махнем от властта ГЕРБ, БСП и ДПС", каза Бареков при откриването на офиса на партията в града.


"Целта ни на евровота е да получим двуцифрен процент подкрепа", надъха съпартийците си Бареков на областен съвет на партията. На гласуването за областен лидер се получи парадокс. В битката за мястото влязоха двама от ръководството на общинската организацията в Троян – председателят й Веселин Димитров и зам.-председателят Трифон Трифонов. При гласуването обаче заместникът изпревари общинския си лидер и в крайна сметка партийните дела на ББЦ на областно ниво ще ръководи Трифон Трифонов. Катя Божинова, която е учителка, стана негова заместничка. По същото време бе учредена и местната структура не женската организация "Евромайки" в Ловеч.


За представители на Съвета на регионите бяха избрани: Катя Божинова, Веселим Димитров, Сава Попов, Трифон Трифонов, Габриела Петрова и Михаил Шесторкин.


Източник: Пресцентър „България без цензура”

Влезте, за да коментирате
нагоре

Най-четени

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

Колежът по икономика и администрация се преобразува в специализирано частно Висше училище по сигурност и икономика (ВУСИ). Това стана с решение на 43-ото Народното събрание от 21 май 2015 г. и е подпечатано с официалния печат на парламента. ВУСИ ще...