Menu
Max_Weber

Министърът на отбраната Ангел Найденов участва като почетен гост в Конференцията на командирите на Военноморските сили от Близкия изток

Министърът на отбраната Ангел Найденов участва като почетен гост в Конференцията на командващите на Военноморските сили от Близкия Изток, която традиционно се провежда в рамките на международното военноморско изложение „DIMDEX 2014” в Катар.

В конференцията участваха международни лидери, анализатори и експерти в областта на морската отбрана. По време на форума беше обсъдено стратегическото значение на морската сигурност за гарантиране на международния мир. Също така бяха дискутирани актуални въпроси от областта на военноморската сигурност и отбрана.


В периода 24-26 март министърът на отбраната Ангел Найденов е на посещение в Държавата Катар. Визитата е по покана на катарския държавен министър по въпросите на отбраната в рамките на провеждащото се международно военноморско изложение „DIMDEX 2014“.


Източник: Пресцентър Министерство на отбраната

Влезте, за да коментирате
нагоре

Най-четени

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

Колежът по икономика и администрация се преобразува в специализирано частно Висше училище по сигурност и икономика (ВУСИ). Това стана с решение на 43-ото Народното събрание от 21 май 2015 г. и е подпечатано с официалния печат на парламента. ВУСИ ще...