Menu
Max_Weber

Бареков вдига Пловдив на бунт срещу Тотев

"България без цензура" и ВМРО вдигат Пловдив на бунт срещу кмета. Протестният митинг "Да възродим Пловдив без Иван Тотев" ще бъде пред сградата на общината от 12.00 часа в неделя. Лидерът на ББЦ Николай Бареков ще оглави бунта на пловдивчани срещу градоначалника. На митинга ще присъства и председателят на ВМРО-БНД Красимир Каракачанов. Това обявиха на пресконференция днес представителите на партията Дяко Дяков, Хайк Гарабедян и Кристиян Гьошев.

"Надявам се много пловдивчани да ни подкрепят в неделя, с което да изразим отношението си към кмета Тотев. За една седмица сме събрали 2000 подписа за оставката му. Основните ни мотиви са високите данъци, таксите в детските градини и финансовата политика- тегленето на безумни кредити." Това обясни адвокат Дяко Дяков. Той каза още, че от ББЦ ще поискат тройна независима експертиза относно изразходените средства за зала Колодрума. "Според нашите финансови експерти подобна зала се строи за около 12 милиона лева, а не за 40, каквато е оценката на община Пловдив. Искам да подчертая, че ние сме твърдо и категорично за зала Колодрума, но ще настояваме за сериозна експертиза, защото с тези пари могат да се построят 3 зали", каза Дяков.


"Пловдив няма време за губене и затова Иван Тотев трябва да подаде оставка. Именно затова е и нашето мото "Да възродим Пловдив без Иван Тотев", заяви председателят на ББЦ в Пловдив Хаик Гарабедян. Според него управлението на Тотев ще доведе града до сигурен фалит. "Всеки ден с този кмет е изгубен за града ни", категоричен е Гарабедян.

Влезте, за да коментирате
нагоре

Най-четени

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

Колежът по икономика и администрация се преобразува в специализирано частно Висше училище по сигурност и икономика (ВУСИ). Това стана с решение на 43-ото Народното събрание от 21 май 2015 г. и е подпечатано с официалния печат на парламента. ВУСИ ще...