Menu
Max_Weber

Първата младежка организация на ББЦ е факт

Първата младежка организация на "България без цензура" е вече факт. Тя бе учредена във Варна в присъствието на лидера на формацията Николай Бареков.

За първи път в историята на България има партия, чиято основна електорална подкрепа е от хората до 35 години, каза Бареков пред младежите. "Вие сте основният капитал, разчитам на вас и вие трябва да сте в първите редици", посочи той пред млaдите симпатизанти и съобщи, че членове на младежката структура ще имат място в Изпълнителния съвет на ББЦ.


От сега работим за изготвяне на програмата, с която искаме да управляваме България и се надявам вие да дадете идеите как да реализираме мерките, които са във ваш интерес, каза Бареков. Доц. Христо Бозов също призова младите хора да дават идеите си в 12-те работните групи на "България без цензура". Младежите зададоха много въпроси на лидера на "България без цензура", като се интересуваха за спорта, образованието, работните места и перспективите пред Варна.


Ръководството на младежка организация в морската столица ще бъде избрано на 23 май, стана ясно по на срещата.

Влезте, за да коментирате
нагоре

Най-четени

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

Колежът по икономика и администрация се преобразува в специализирано частно Висше училище по сигурност и икономика (ВУСИ). Това стана с решение на 43-ото Народното събрание от 21 май 2015 г. и е подпечатано с официалния печат на парламента. ВУСИ ще...