Menu
Max_Weber

Реформаторският блок внесе близо 10 000 подписа в ЦИК

Представителите на Реформаторския блок подадоха документи в Централната избирателна комисия за регистрация на Блока за предстоящите избори за Европейски парламент през май 2014г.

Реформаторите бяха представени от говорителя на РБ Радан Кънев, председателя на БЗНС Николай Ненчев, председателя на НПСД Корман Исмаилов, зам. - председателя на ДБГ Найден Зеленогорски и председателя на НИЩ на СДС Константин Арабаджиев.

Реформаторите обявиха пред журналисти, че са внесли около 10 хиляди подписа и отбелязаха, че Реформаторския блок е единствената демократична проевропейска политическа сила в България, която след успеха си на Европейските избори, ще продължи своята консолидация и своето общо бъдеще. Те определиха като своя основна цел демократична България в единна и силна Европа и подчертаха, че това е пътят за високите доходи на българите, за новите работни места, за енергийната и политическа независимост на България.

Влезте, за да коментирате
нагоре

Най-четени

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

Колежът по икономика и администрация се преобразува в специализирано частно Висше училище по сигурност и икономика (ВУСИ). Това стана с решение на 43-ото Народното събрание от 21 май 2015 г. и е подпечатано с официалния печат на парламента. ВУСИ ще...