Menu
Max_Weber

Продължават честванията на 10-та годишнина от присъединяването на Република България към НАТО

Министърът на отбраната Ангел Найденов и членовете на политическия му кабинет присъстваха днес, 4 април, на тържественото издигане на флага на НАТО пред сградата на президентската институция по повод 10-та годишнина от членството на Република България в Алианса.

Честванията на първото десетилетие от присъединяването на страната ни към Организацията на Северноатлантическия договор ще продължат с  тържествен концерт на Представителния ансамбъл на Въоръжените сили, който ще се проведе  от  18.30 ч.  днес, 4 април, на площад „Княз Александър I Батенберг”.

В специално подготвената програма са включени музикални изпълнения на квартет „Армейска песен“ и солистите на Ансамбъла, както и български фолклорни танци, представени от танцова формация „Алгара“. Жителите и гостите на София ще могат да наблюдават и завладяващата церемония-спектакъл „Искри”, която ще бъде изпълнена от Националната гвардейска част от 20.00 ч.

Източник: Пресцентър Министерство на отбраната

Влезте, за да коментирате
нагоре

Най-четени

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

Колежът по икономика и администрация се преобразува в специализирано частно Висше училище по сигурност и икономика (ВУСИ). Това стана с решение на 43-ото Народното събрание от 21 май 2015 г. и е подпечатано с официалния печат на парламента. ВУСИ ще...