Menu
Max_Weber

Бареков: Станишев връща Борисов на власт и затова стана основният ми опонент

"БСП и ГЕРБ работят заедно по места срещу "България без цензура" в подкрепа на кметове, избрани от ГЕРБ.

Във Варна БСП и ДПС изцяло стоят зад Иван Портних и ГЕРБ. В Пловдив ситуацията е същата – ДПС, БСП и ГЕРБ си гласуват заедно всички решения. Нито Портних, нито Иван Тотев, нито Станишев, който е една година на власт, е разкрил едно работно място в тези два града за млади хора. Това е катастрофален провал на предизборни обещания на Станишев, че щял да открие 250 000 работни места. Това коментира лидерът на ББЦ Николай Бареков пред Афера.


В Пловдив преди година Бойко Борисов каза, че пенсионерите били изяли резерва. Резервът го изяде Симеон Дянков, който го даде на "Котараците" - милиард и половина на Здравната каса отиде в комисионни. Станишев с днешна дата не е провел нито едно разследване срещу Бойко Борисов.  Не са разследвани и кметовете на ГЕРБ.


Основаната причина да посоча Станишев като основен опонент на "България без цензура" е, че той направи така Борисов да е пред връщане във властта и го направи чрез своето нелепо поведение. Гаранция, че Борисов няма да се върне във властта е "България без цензура". Защото ние, влизайки в следващия парламент, по никакъв начин няма да допуснем Борисов и Цветанов да се наместят обратно на топлите местенца”, заяви специално за АФЕРА Николай Бареков.


Той бе категоричен, че властта на БСП и ДПС покрива всички престъпления и опъва чадър над Бойко Борисов и подопечните му кметове от ГЕРБ. А симбиозата между БСП, ДПС и ГЕРБ е вече факт за предстоящите евроизбори.


Източник: Пресцентър "България без цензура"

Влезте, за да коментирате
нагоре

Най-четени

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

Колежът по икономика и администрация се преобразува в специализирано частно Висше училище по сигурност и икономика (ВУСИ). Това стана с решение на 43-ото Народното събрание от 21 май 2015 г. и е подпечатано с официалния печат на парламента. ВУСИ ще...