Menu
Max_Weber

Бареков: Единственият сериозен противник на Станишев съм аз

"Единственият сериозен противник, който Станишев ще има на тези избори съм аз, като представител на една от четирите големи партии в България. Нека г-н Станишев да свиква с мен като основен противник".

Това коментира пред Пик Николай Бареков. "Станишев трябва да знае, че Борисов няма как да му е враг на тези избори, защото той не участва на тях. Той избяга от изборите и сложи подставеното си лице Томислав Дончев", допълни лидерът на "България без цензура".

Той определи като безсмислена подкрепата, която Станишев обяви, че му дава за свалянето на кмета на Пловдив Иван Тотев, тъй като на практика лидерът на БСП заедно с неговите общински съветници подкрепя кметовете на ГЕРБ в Пловдив и Варна.

"Докато аз се срещам с хиляди обикновени хора всеки ден по време на обиколките ми из страната, г-н Станишев се среща с кметове, кметски наместници и общински съветници по 5-10 на брой“, заяви Бареков и допълни, че коалицията около ББЦ няма да купува гласове, прави скромно турне с по един спектакъл на Нешка Робева.

"БСП и ГЕРБ се готвят за служебна победа на изборите, като купуват гласове на български пенсионери и млади хора. Имам и един въпрос към лидера на БСП - Станишев, откъде са ти парите за купуване на гласове. С пари на олигархията или с пари от държавната субсидия ще купуваш гласове?", попита лидерът на ББЦ.

Източник: Пресцентър "България без цензура"

Влезте, за да коментирате
нагоре

Най-четени

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

Колежът по икономика и администрация се преобразува в специализирано частно Висше училище по сигурност и икономика (ВУСИ). Това стана с решение на 43-ото Народното събрание от 21 май 2015 г. и е подпечатано с официалния печат на парламента. ВУСИ ще...