Menu
Max_Weber

Евромайките сами ще изберат своите кандидати за Европейския парламент

В отговор на безпочвените нападки и обвинения на "Медиапул" заявявам, че вчера Коалиция "България без цензура", ВМРО, ЗНС и "Движение Гергьовден" се регистрира за участие в изборите за Европейски парламент, а не е внасяла листа с кандидати за евродепутати.

В този смисъл прибързаните заключения, че представители на женската организация към ПП "България без цензура" "Евромайки" няма да участват в евролистите са явна клевета и набеждаване.

В събота, 12 април, от 12.00 часа, в Зала 8 на НДК ще бъде избрано ръководството на "Евромайки". На същото събитие ще бъдат представени и подходящите кандидатури за кандидати за евродепутати, които бяха получени през онлайн платформата на организацията. Евромайките сами ще изберат своите кандидати за представители в Европейския парламент.

Напомням на "Медиапул", че бях първият политик, който обяви, че ще води листата за евродепутати. Нещо повече, не се скрих като Бойко Борисов, който начело на листата на ГЕРБ върза поредното "куче" в лицето на Томислав Дончев с надеждата, че ще бъде избрано само заради старата му слава.

Източник: Пресцентър "България без цензура"

Влезте, за да коментирате
нагоре

Най-четени

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

Колежът по икономика и администрация се преобразува в специализирано частно Висше училище по сигурност и икономика (ВУСИ). Това стана с решение на 43-ото Народното събрание от 21 май 2015 г. и е подпечатано с официалния печат на парламента. ВУСИ ще...