Menu
Max_Weber

Томислав Дончев: Ще спечелим изборите, за да защитим европейското бъдеще на България

ГЕРБ ще спечели и европейските избори, както досега сме печелили всички избори през последните седем години. Това заяви водачът на листата на ГЕРБ за евроизборите през май Томислав Дончев, пред председателите на парламентарни групи на партиите-членки на ЕНП.

По думите му в следващия Европарламент ще има повече българи в Групата на Европейската народна партия. „Ще победим в България, защото в страната ни се случват странни неща, които поставят под въпрос европейското ни бъдеще. На парламентарните избори миналата година БСП останаха втора политическа сила, но формираха коалиция, при това с подкрепата на крайната „Атака”, и съставиха правителство. Хората протестират непрекъснато и искат оставката на правителството, но исканията им са игнорирани от управляващите“, подчерта Дончев. Според него, управляващите от БСП, ДПС и „Атака” имат някакъв имунитет срещу исканията на обществото. „Подкрепата за това правителство е безпрецедентно ниска и е под 15 %, а парламентът е одобряван от едва 10 % от българите. Свободата на медиите в България е на едно от най-ниските нива в Европа. Ето защо ще спечелим изборите, за да защитим европейското бъдеще на България”, категоричен бе водачът на евролистата на ГЕРБ. Томислав Дончев подчерта, че ЕНП трябва да работи за устойчиво развитие на базата на икономическия растеж. „Всички ние трябва да се изправим пред последиците от кризата заедно. Въпреки милионите евро и медийните империи, които са изправени срещу нас в България, ГЕРБ ще постигне целта си отново да се върне на власт, за да защитим европейското бъдеще на българите. Ще водим европейска и положителна кампания и ще убедим повече хора, че ценностите на ЕНП са най-добрите както за България, така и за цяла Европа”, заяви Дончев.


Източник: Пресцентър ГЕРБ

Влезте, за да коментирате
нагоре

Най-четени

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

Колежът по икономика и администрация се преобразува в специализирано частно Висше училище по сигурност и икономика (ВУСИ). Това стана с решение на 43-ото Народното събрание от 21 май 2015 г. и е подпечатано с официалния печат на парламента. ВУСИ ще...