Menu
Max_Weber

Министър-председателят Пламен Орешарски ще участва в конференция на началника на отбраната ген. Симеонов

Министър-председателят Пламен Орешарски ще участва в конференцията на началника на отбраната ген. Симеон Симеонов, посветена на приноса на въоръжените сили на България в реализирането на Инициативата на НАТО за свързаност на силите.

Във форума ще участват също министърът на отбраната Ангел Найденов, заместник-министър Неджми Али, военният представител във военните комитети на НАТО и Европейския съюз генерал-лейтенант Галимир Пехливанов, заместник-началниците на отбраната генерал-лейтенант Стефан Василев и контраадмирал Георги Георгиев, командващият Съвместното командване на силите генерал-лейтенант Атанас Самандов, командирите на Сухопътните войски, Военновъздушните и Военноморските сили, представители на министерствата на външните и вътрешните работи, както и на администрацията на президента.

Влезте, за да коментирате
нагоре

Най-четени

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

Колежът по икономика и администрация се преобразува в специализирано частно Висше училище по сигурност и икономика (ВУСИ). Това стана с решение на 43-ото Народното събрание от 21 май 2015 г. и е подпечатано с официалния печат на парламента. ВУСИ ще...