Menu
Max_Weber

ГД “ГРАО” осигурява електронен достъп до избирателните списъци за избори за членове на ЕП от България на 25.05.2014 г. за всички български граждани

Главна дирекция "Гражданска регистрация и административно обслужване" към Министерството на регионалното развитие осигурява достъп до избирателните списъци за избори за членове на Европейския парламент от Република България на 25.05.2014 г. за всички български граждани.

Те могат да проверят своите данни в избирателните списъци и да се информират за избирателната си секция и място на гласуване през интернет-страницата на дирекцията на адрес http://www.grao.bg/elections/. 

Сайтът предоставя възможности на гражданите и общинските администрации да правят справки в избирателните списъци, да подават "Искане за гласуване по настоящ адрес" по електронен път и да регистрират издадените "Удостоверения за гласуване на друго място“. Последните две услуги са достъпни след идентификация с електронен подпис.

Източник: Пресцентър МРР

Влезте, за да коментирате
нагоре

Най-четени

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

Колежът по икономика и администрация се преобразува в специализирано частно Висше училище по сигурност и икономика (ВУСИ). Това стана с решение на 43-ото Народното събрание от 21 май 2015 г. и е подпечатано с официалния печат на парламента. ВУСИ ще...