Menu
Max_Weber

Бойко Борисов: Една заместник-министърка да каже какво е 19 и 45

Ще дойде ден, в който на една заместник-министърка ще й се наложи да обяснява какво е 19 и 45. На мен това ми говори много. Аз и всички в тази зала знаем за какво става дума, но ще дойде ден, в който ще ги питат и ще трябва да обясняват. Това заяви председателят на ПП ГЕРБ Бойко Борисов в Ямбол, по време на национална кръгла маса, посветена на проблемите в горския сектор.

„19 и 45 не е година. Може би много хора се чудят какво е, но аз знам какво е и ще дойде време всички да разберат. Ще кажа само, че 19 и 45 не е час, 19 е дата и шестте горски шефове знаят какво трябва да направят на 19-то число, знаят и колко да донесат. Тази зам.-министърка вече може да каже какво е 19 и 45, и да спи спокойно, защото ние всички знаем, но ще дойде ден, когато и разследващите органи ще разберат”, предупреди Бойко Борисов.

Източник: Пресцентър ГЕРБ

Влезте, за да коментирате
нагоре

Най-четени

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

Колежът по икономика и администрация се преобразува в специализирано частно Висше училище по сигурност и икономика (ВУСИ). Това стана с решение на 43-ото Народното събрание от 21 май 2015 г. и е подпечатано с официалния печат на парламента. ВУСИ ще...