Menu
Max_Weber

СДС: Управляващите се правят, че не забелязват сигналите за спиране на фондовете

Управляващите се правят, че не забелязват сигналите за спиране на фондовете, защото са безпомощни да премахнат причините за това. ЕС настоява да се преборим с корупцията, непрозрачността и разпределянето на парите  под масата. Това заяви на пресконференция в Димитровград лидерът на СДС и председател на Изборния щаб на РБ Божидар Лукарски.

Според него това е средата която захранва и поддържа това престъпно управление  и мафията, която стои зад него. Той допълни, че по този начин се унищожават всички възможности за икономическо развитие и подобряване на живота на българите.

Затова РБ предлага засилване на контрола върху европейските средства с цел максимално премахване на всички възможности за  злоупотреби. Целта на парите от ЕС е да подпомагат дребния и средния бизнес и да създават нови работни места. Настояваме да се направят необходимите промени в законодателството, които да увеличат поне двойно наказанията за злоупотреби с европари, подчерта Лукарски.

В отговор на журналистически въпрос синият лидер добави, че кампанията на Реформаторския блок за евроизборите е насочена към хората, които са готови да направят своя избор.

Източник: Пресцентър СДС

Влезте, за да коментирате
нагоре

Най-четени

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

Колежът по икономика и администрация се преобразува в специализирано частно Висше училище по сигурност и икономика (ВУСИ). Това стана с решение на 43-ото Народното събрание от 21 май 2015 г. и е подпечатано с официалния печат на парламента. ВУСИ ще...