Menu
Max_Weber

Кирил Добрев: Ще се наложи големите търговски вериги да станат образцови европейски инвеститори и в България

Сигурен съм, че БСП ще спечели тези избори, защото се надявам хората да оценят положителните стъпки, които прави правителството на Пламен Орешарски. Това заяви на среща с жители на Своге народният представител от ПГ на КБ Кирил Добрев.

Той допълни, че резултатите от предстоящите избори за Европейски парламент ще бъдат оценка, която гражданите и бизнесът ще дадат на настоящото управление.  В тази връзка той припомни пакета от социални мерки, които са предприели кабинет и парламент. Кирил Добрев представи пред множеството и промените в Закона за конкуренцията, с които гарантират равнопоставени условия за българските производители и се защитава техния интерес. „С промените, които приехме, ще се наложи големите търговски вериги от третиращи българския потребител и производител като аборигени, да станат образцови европейски инвеститори и в България“, категоричен бе Добрев. Той допълни, че ако искаме да ни приемат като равнопоставена държава в ЕС, е време да се държим като такава. „Отстояването на националните интереси, в това число защита на българското производство е едно от задълженията, които ще изискваме от нашите бъдещи представители в ЕП“, допълни депутатът.

Източник: Пресцентър БСП

Влезте, за да коментирате
нагоре

Най-четени

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

Колежът по икономика и администрация се преобразува в специализирано частно Висше училище по сигурност и икономика (ВУСИ). Това стана с решение на 43-ото Народното събрание от 21 май 2015 г. и е подпечатано с официалния печат на парламента. ВУСИ ще...