Menu
Max_Weber

Атака стана на 9 години

С учредяването на партията на Сидеров през 2005 г. започна разбиването на пъкления сценарий за разрушаването и окончателното ликвидиране на българската нация. В навечерието на един от най-светлите християнски празници – Възкресение Христово, се навършват девет години от учредяването на политическа партия АТАКА, която в коалиция със същото име успя тотално да обърне дотогавашните представи и правила за правене на политика в България.

Днес вече мнозина субекти на българския политически живот говорят за така наречения 24-годишен криминален преход към пазарна икономика. С появата на ПП „АТАКА“ от април – 2005-та година с чиста съвест бихме могли да заявим, че началото на края на българските мъки бе поставено. С появата на Волен Сидеров на българския политически небосклон се сложи началото на реалния плурализъм в държавата, първоначално поне в публичното говорене. Комунизъм и антикомунизъм – това бяха двете господстващи идеологии и присъщо за една тоталитарна система не минаваше никому даже и мисълта, че би могло да съществува и трети възглед. ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Източник: Пресцентър Атака

Влезте, за да коментирате
нагоре

Най-четени

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

Колежът по икономика и администрация се преобразува в специализирано частно Висше училище по сигурност и икономика (ВУСИ). Това стана с решение на 43-ото Народното събрание от 21 май 2015 г. и е подпечатано с официалния печат на парламента. ВУСИ ще...