Menu
Max_Weber

България отново да стане Народна република

Една от следващите инициативи в Народното събрание, която ще предприемем, е да върнем старото име на България – Народна република България. Едно от най-големите престъпления на старите седесари в лицето на Иван Костов и на новите червени в лицето на Луканов беше точно това, че махнаха думата "народ". Tова показва и замисълa - народът да бъде в опозиция и да управлява мафията. Това каза лидерът на "България без цензура" Николай Бареков по време на среща със симпатизанти на партията в ромския квартал "Факултета".

Той беше там заедно с главния секретар на формацията Стефан Кенов и местният координатор на партията Борис Георгиев. "Какво страшно има в думата "народна", попита още лидерът на "България без цензура" и уточни, че се надява заедно с други български политици да внесат искане да се върне старото име на страната ни, за да се знае, че властта произтича от народа и е за народа.

Ние сме партия на работническата класа, обяви още лидерът на ББЦ пред жителите на "Факултета". В квартала видях много магазинчета на дребни собственици, хората се опитват да оцеляват, коментира още той и добави, "обещавам на тези хора работа и добри заплати. "България без цензура" няма да бъде партия на безработицата, а на работническата класа", подчерта той. Координаторът на партията във "Факултета" Борис Георгиев заведе лидера на ББЦ и другите представители на партията в малка зала по бокс, която поддържа със собствени средства от три години. Тя е направена в бивш трафопост, а Георгиев обясни, че в квартала има 50 000 жители, но няма нито едно спортно съоръжение, където да може да се тренира. В същото време местното читалище не се ползва за нищо, а бивш кмет от СДС на "Красна поляна" прибира субсидията.

"Г-н Бареков е единственият, който се среща с всички хора от цяла България и чува гласа им. Аз съм се бил за България, 5 години съм живял в Англия, но ми е било мъчно за страната ни и затова съм се върнал тук", каза Георгиев, който е бронзов медалист от олимпиадата в Атина от 2004 г. и двукратен европейски шампион по бокс. Надявам се ситуацията у нас да се промени и да стане по-добре за всички – турци, роми, българи, посочи той и подчерта: "Единственият, който ще ни обърне внимание, е Бареков.

Пред жителите на "Факултета" лидерът на ББЦ беше категоричен, че партията ще следва политика на пълна интеграция на българския народ към европейските ценности – да имат достойни доходи, образование, възможност за спорт и добра работа. Бареков беше категоричен, че образованието ще е абсолютен приоритет. "Вашите деца ще са образовани, включително и чрез образователна повинност, за да може всеки до 18 години да има минимум средно-специално образование". Хората искат млад министър-председател, който да поеме управлението на държавата, посочи още той. "Само "България без цензура" е алтернатива в момента. Ще видите, че ще има много изненади на изборите", заключи Бареков.

Източник: Пресцентър "България без цензура"

Влезте, за да коментирате
нагоре

Най-четени

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

Колежът по икономика и администрация се преобразува в специализирано частно Висше училище по сигурност и икономика (ВУСИ). Това стана с решение на 43-ото Народното събрание от 21 май 2015 г. и е подпечатано с официалния печат на парламента. ВУСИ ще...