Menu
Max_Weber

ММС подкрепи Великденския детски фестивал в Босилеград

Заместник-министърът на младежта и спорта Мая Тодорова присъства на XXІ Международен детски Великденски фестивал, който се провежда в Босилеград от 16 до 22 април. В тазгодишното издание на фестивала участват над 700 деца от България, Македония, Молдова и Сърбия, които се включиха в оригиналното детско състезание Великденски турнир по чупене на яйца, организиран в рамките на фестивала от Сдружение „Глас” по повод най-светлия християнски празник Великден.

 

Заместник-министър Мая Тодорова поздрави участниците във фестивала от името на министъра на младежта и спорта проф. Мариана Георгиева и им връчи медали, купи и плакети от ММС.

Председателят на Сдружение „Глас” Александър Димитров връчи плакет на заместник-министър Мая Тодорова с благодарност за подкрепата на фестивала от страна на Министерството на младежта и спорта.

Фестивалът е съпътстван от културна програма, а мястото, където всички участници се събраха преди да пристигнат в Босилеград, беше Рилския манастир.

Източник: Пресцентър ММС

Влезте, за да коментирате
нагоре

Най-четени

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

Колежът по икономика и администрация се преобразува в специализирано частно Висше училище по сигурност и икономика (ВУСИ). Това стана с решение на 43-ото Народното събрание от 21 май 2015 г. и е подпечатано с официалния печат на парламента. ВУСИ ще...