Menu
Max_Weber

Ген. Михо Михов: Евродепутатите трябва да положат максимум усилия, за да покажат единението на България

През последните години много от политиците превърнаха своята мисия в професия и се отдалечиха твърде много от хората. Страната ни все повече се нуждае не само от експерти, но и от добри управници, които да виждат проблемите и да търсят и предлагат решения за тях. Това заяви в ефира на БНТ кандидатът за евродепутат от листата на АБВ генерал Михо Михов, според когото политиците в България трябва да излязат от окупация и да потърсят положителния път за развитие и промяна на държавата.

По думите на Михов хората в страната ни имат все по-осезаемо усещане за нуждата от силни и способни личности, които да участват в управлението. “Мисля, че има хора, които не се идентифицират с партии, а търсят личности. Ако действително в АБВ се видят такива личности, не само в листата, но и в ръководството, то хората ще предпочетат АБВ пред другите политически сили”, посочи той.

Развитието на държавата ни зависи и от това, кой и как ще защитава нейните интереси в Европа, подчерта още Михов. Той бе категоричен, че седемнадесетте евродепутати, които ще излъчи страната ни трябва да положат максимални усилия, за да покажат единението на България.

Източник: http://www.abv-alternativa.bg

Влезте, за да коментирате
нагоре

Най-четени

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

Колежът по икономика и администрация се преобразува в специализирано частно Висше училище по сигурност и икономика (ВУСИ). Това стана с решение на 43-ото Народното събрание от 21 май 2015 г. и е подпечатано с официалния печат на парламента. ВУСИ ще...