Menu
Max_Weber

Станишев стяга редиците на БСП в областите Хасково и Кърджали

Председателят на БСП и президент на ПЕС Сергей Станишев ще проведе поредица от срещи с граждани и партиен актив в областите Хасково и Кърджали. В 14:00 ч. ще посети църквата „Св. Георги Победоносец”. От 14:30ч. Станишев ще даде пресконференция в сградата на Областна администрация – Кърджали. От 15:45 в същата сграда е предвидено лидерът на социалистите да се срещне с представители на бизнеса. от 18:00ч. в хотел „Арпезос” Станишев ще проведе среща-разговор с партийния актив.

На 24.04.2014 Сергей Станишев ще посети област Хасково. В 11:00 ч. той ще даде пресконференция в БТА - Хасково. В 12:00 ч., в сградата на община Харманли, Станишев ще се срещне с ръководството на общината и общински съветници от БСП. В 12:30 ч., в с. Българин ще бъде направена първа копка на рехабилитация на път от републиканската пътна мрежа Харманли – ГКПП- Лесово. В 14:30 ч. Станишев ще бъде в Димитровград, където ще се срещне с ръководството на НЕОХИМ АД, а от 15:00 ч. – с ръководството и служители на ТЕЦ Марица 3. Лидерът на социалистите ще разговаря с граждани в зала "Гросето" от 16:00 ч.

От 18:50 ч., Станишев ще се срещне с граждани от Хасково в сградата на НТС.

Източник: Пресцентър БСП

Влезте, за да коментирате
нагоре

Най-четени

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

Колежът по икономика и администрация се преобразува в специализирано частно Висше училище по сигурност и икономика (ВУСИ). Това стана с решение на 43-ото Народното събрание от 21 май 2015 г. и е подпечатано с официалния печат на парламента. ВУСИ ще...