Menu
Max_Weber

Божидар Лукарски: Битката за Европа в България си заслужава

На социологическите проучвания, на които разчитаме, ние твърди влизаме в Европейския парламент, заяви в “Денят започва” лидерът на СДС Божидар Лукарски – трети в листата на Реформаторския блок за предстоящите евроизбори.

Лично за мен, като председател на предизборния щаб на Реформаторския блок, най-важна е каузата да убедим българите, че битката за Европа в България си заслужава. Това би било успех за нас, а не колко депутати ще вкараме, подчерта той и добави, че реформаторите със сигурност ще имат представителство в Европарламента и то добро.

“За нас е важно всеки избирател да направи своя личен избор не въз основа на кебапчета и кюфтета, а въз основа на политики, които ние предлагаме, и политики, които са актуални в Европа”, категоричен бе лидерът на СДС.

Източник: Пресцентър СДС

Влезте, за да коментирате
нагоре

Най-четени

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

Колежът по икономика и администрация се преобразува в специализирано частно Висше училище по сигурност и икономика (ВУСИ). Това стана с решение на 43-ото Народното събрание от 21 май 2015 г. и е подпечатано с официалния печат на парламента. ВУСИ ще...