Menu
Max_Weber

Бареков: ГЕРБ и ДПС свалят Плевнелиев, Борисов става президент

Има тайна сделка, според която ГЕРБ и ДПС искат да бутнат Плевнелиев, а след това Борисов да получи подкрепа от ДПС да бъде избран за президент. Това разкри Николай Бареков пред Пик.

Той твърди, че няма никакво съмнение, че депутат от ГЕРБ съвсем скоро ще напусне парламентарната група. Нещо повече - много депутати от ГЕРБ били разстроени, че Борисов си е свалил панталоните пред ДПС. При една очаквана коалиция между ГЕРБ и ДПС, най-вероятно 2/3 от партията ще се отцепи и Борисов ще остане сам, прогнозира лидерът на "България без цензура". Той обяви, че Бойко Борисов и Лютви Местан са се срещали не един, а няколко пъти.

"Основното напрежение в държавата се поражда от задкулисното заиграване на ГЕРБ с ДПС и това, че партията на Борисов се е продала на Лютви Местан", категоричен е Бареков. Според него важна роля в заверата играе и Сергей Станишев.

"Сергей Станишев е в ролята на Иванушка глупака в тази ситуация, защото той първо продаде БСП на ДПС, а сега зад гърба му ДПС продължава да търгува с ГЕРБ. На места напрежението срещу Станишев е огромно, заради заиграването му с ДПС. Както Агенция ПИК написа преди време, Станишев бе приклещен от недоволни граждани, които са били гневни от факта, че той се заиграва с ДПС. На много от местата, където той обикаля, един от най-честите въпроси, които му се задават е "Г-н Станишев, защо се продадохте на ДПС?", пита лидерът на "България без цензура". Той посочва, че ББЦ е партия срещу цялото статукво, олицетворено от трите порочни партии БСП, ДПС и ГЕРБ.

Източник: Пресцентър "България без цензура"

Влезте, за да коментирате
нагоре

Най-четени

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

Колежът по икономика и администрация се преобразува в специализирано частно Висше училище по сигурност и икономика (ВУСИ). Това стана с решение на 43-ото Народното събрание от 21 май 2015 г. и е подпечатано с официалния печат на парламента. ВУСИ ще...