Menu
Max_Weber

Божидар Лукарски: Мотото на предизборната кампания на Реформаторския блок е „Направи избор”

Лидерът на СДС и председател на предизборния щаб на РБ – Божидар Лукарски представи официално новата визия, слогана и акцентите на кампанията на Реформаторския блок за Евроизборите. Мотото на предизборната кампания на  РБ е  „Направи избор”. Това мото ние вече презентирахме в серия от клипове и ще развием в предстоящата ни кампания, уточни Лукарски.

Предстои откриване, което ще направим официално под формата на концерт, което ще бъде в неделя от 15:00 часа в градската градина до мавзолея, където предстоят много изненади и ще присъстват освен всичките политически лидери от петте партии, освен всичките кандидати от листата на РБ  и голяма част от актьорите от клиповете.Ще има концерт на супергрупата „Фондацията” с участието на Кирил Маричков, Иван Лечев, Дони и др. Ще бъде изключително интересно за всички, които ще присъстват.Надяваме се да има доста хора и да разширим влиянието както на РБ в София, така и извън столицата, заяви още той.

Нашият нов символ е блокчето от конструктор, който изгражда една стена, един блок. Символът е ясен за всички. По начина по който ние изградихме РБ – блокче по блокче, куб по куб, по този начин ние изграждаме и доверието на избирателите към нас и това, което представяме като единство, като една стена – един блок създаден от партиите и хората, които подкрепят блока. Цветовете разбира се не са избрани случайно. Това са цветовете на център – дясното, заключи пред събралите се журналисти Лукарски.

Над 45 хил. лв. са събрани на пролетния дарителски бал на Реформаторския блок в сряда вечер, на който са присъствали над 200 души, съобщи пред журналистите Тома Биков от ръководството на "Движение България на гражданите". Парите ще отидат за предизборната кампания на блока за предстоящите евроизбори. 

Източник: Пресцентър СДС

Влезте, за да коментирате
нагоре

Най-четени

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

Колежът по икономика и администрация се преобразува в специализирано частно Висше училище по сигурност и икономика (ВУСИ). Това стана с решение на 43-ото Народното събрание от 21 май 2015 г. и е подпечатано с официалния печат на парламента. ВУСИ ще...