Menu
Max_Weber

"Междузвездни войни" подлуди феновете!

  • Публикувана в Свят

Седмият епизод от превърналата се в култова сага "Междузвездни войни" накара феновете да полудеят. "Силата се пробужда" се очаква да излезе на киноекраните на 18 декември, но покупката на билети вече тече с пълна сила.

Желаещите да се сдобият с правото да гледат премиерата на междугалактическата сага са толкова много, че онлайн системите за продажби не успяха да издържат на натоварването и се сринаха. Това стана както в САЩ, така и във Великобритания.

„Кината са залети с молби за билети", обявиха от една от водещите вериги за киномани в Обединеното кралство. Само за час след пускането им в продажба са разграбени над 50 хиляди билета.

Очаква се седмият епизод от филма да се превърне в абсолютен касоразбивач и да оглави класациите, така както вече три десетилетия властва в сърцата на феновете.

Влезте, за да коментирате
нагоре

Най-четени

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

КИА се преобразува във Висше училище по сигурност и икономика

Колежът по икономика и администрация се преобразува в специализирано частно Висше училище по сигурност и икономика (ВУСИ). Това стана с решение на 43-ото Народното събрание от 21 май 2015 г. и е подпечатано с официалния печат на парламента. ВУСИ ще...